Pagodetent Huren

Gepubliceerd nov. 08, 22
6 min read

Tent Huren - Reviews, Vergelijken & Informatie

Wij bieden ook catering aan met je eigen specifieke wensen. Staat uw gewenste product er niet tussen? Neem gerust contact met ons op en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden! .

Verhuurt alles voor een geslaagd feest!

Tenten En Feesttenten, Beurzen

en tover uw tuin om in een feestzaal! Onze zijn eenvoudig op te bouwen en helemaal af te sluiten. De grote partytenten hebben een afmeting van 8×4 meter. Deze partytenten zijn zeer geschikt voor buurtbarbecues en voor de wat grotere tuinen. Onze kleinere hebben een afmeting van 6×3 meter of 4×4 meter.

Verder hebben wij vele accessoires zoals (sta)tafels, stoelen, verlichting en kunstplanten om uw , huiskamer, schuur of zaaltje mooi aan te kleden en uw feest tot een onvergetelijk feest te maken. Bent u nou echt op zoek naar een met het echte dikke vrachtwagenzeil, dan hebben wij voor u een grote tent van 12×6 meter.

Een Tent Voor Elk Evenement

Pagode feesttenten zijn geschikt voor alle gelegenheden. De vierkante tenten met puntdak zijn stijlvol, gemakkelijk aan elkaar te koppelen en bovendien verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Naast pagodetenten in wit, hebben we zwarte en zandkleurige tenten (tent huren feest). U kunt de pagode tent huren in de afmeting 5 x 5 meter. De aluhal is een robuuste feesttent die bestaat uit een aluminium frame en wind- en waterdichte zeilen.

Een aluhal tent huren betekent veel keuzevrijheid, zowel in de breedte en lengte als in het type zeil. Bijkomend voordeel van deze tentsoort is dat er geen palen in het midden van de tent staan. Aluhallen zijn er in breedtes van 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter.

Feesttent Huren

Deze grote, flexibele tent wordt veelvuldig ingezet bij formele gelegenheden, zoals beurzen en conferenties. Het grote voordeel van de grote tent is dat de tent oneindig te verlengen valt. Er kunnen heel gemakkelijk extra panelen bij aangezet worden. Het aluminium frame zorgt voor stevigheid en de gebogen top geeft de tent een unieke uitstraling.

De Jumbo feesttent is te huur in breedtes van 10, 15, 20 en 25 meter en is per vijf meter te verlengen. Een transparante tent wordt opgebouwd met een stevige, maar flexibele aluminium constructie. De transparante zeilen van PVC hebben een ruimtelijk effect en zorgen ervoor dat de tent opgaat in de omgeving.

Ingerichte Tent Huren

Tenten Huren Voor Elk Soort EvenementTentenverhuur - Tent Huren

U kunt de tent per vijf meter verlengen. Een flextent dankt zijn naam aan de flexibele eigenschappen. De tent is te gebruiken als complete feesttent, maar doet het ook uitstekend als overkapping. Door zijn unieke design is het zelfs mogelijk om verschillende flextenten aan elkaar te koppelen. De tent is voorzien van een bijzondere waterdichte en windbestendige stof.

Het kleinste formaat is 5 x 7,5 meter, de grootste flextent die u kunt huren is 20 x 21 meter. Tentenverhuur - Tenten Huren - Huurtenten.

Tentenverhuur

Of u nou een tent wilt huren voor een groot evenement zoals een festival of voor een klein buurtfeest. Binnen ons assortiment bieden wij verschillende varianten aan van groot tot klein. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor: Wij verhuren ook vloeren voor in de tent. U kunt kiezen tussen een vlondervloer en cassettevloer.

Wij beschikken over een eigen transportafdeling. Hiermee verzorgen wij de aflevering. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de opbouw door ons te laten verzorgen (Uitgebreide informatie over tenten). Wilt u graag meer informatie over een tent huren? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien inmiddels al jaren zowel particulieren als bedrijven van alles wat u nodig heeft voor een feest of evenement.

Flextent Huren

Hierom kunt u er ook voor kiezen om een gedeelte aan ons uit te besteden (hier vind je informatie over). Flexibel Wij verzorgen de opbouw en transport Maatwerk Hoge kwaliteit Wij kunnen alles voor u regelen, van advies tot realisatie. Hierbij zijn wij altijd zeer flexibel en leveren wij maatwerk tot in detail. Door de jaren heen hebben wij de nodige ervaring opgedaan.

Evenementen Tent HurenPrijslijst - Deze Tent Huren

Wij weten bijvoorbeeld welke dingen er echt niet mogen ontbreken. Geen evenement is voor ons te groot of te klein. Of het nou een om een bruiloft of een festival gaat..

Paradetent Feesttent Evenementtent Huren / Verhuur

Als u een pagode of grote aluhaltent wilt huren dan komen wij deze persoonlijk op de afgesproken locatie afleveren. You-Rent hecht veel waarde aan het leveren van maatwerk, dit omdat elk feest uniek is. Alle details worden zorgvuldig besproken waardoor misverstanden tot een minimum blijven. Als u kiest voor You-Rent dan kiest u voor kwaliteit, ruime collectie en uitstekende service verlening.

Wij richten ons namelijk ook op het organiseren van diverse uitstapjes en thema-feesten. Voorafgaand aan het feest zullen wij samen met u de details bespreken. Hierdoor zal uw feest geheel aan uw wensen voldoen en binnen uw budget blijven. Al deze elementen zorgen ervoor dat uw feest vlekkeloos verloopt. Ook voor feesten op maat bent u bij You-Rent aan het juiste adres.

Feesttent Verhuur

Passen de cijfers in je budget, dan is een absoluut een aanrader. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze tent eenvoudig in het gebruik en staat hij binnen één minuut! Zijn onze easy up tenten te klein voor jouw gezelschap? Dan is het een optie om een van onze Bij ons heb je de keus uit zestien partytenten (Kant-en-klare tenten).

De prijs voor de kleinste variant is €40,00 (zonder de mogelijke extra opties) en de grootste kost €500,00 (zonder de mogelijke extra opties). Bij het huren van een partytent kun je, net zoals bij de easy up tenten, de extra opties: op- en afbouwservice, de tentvloer en het laten leggen van de tentvloer, kiezen.

Verhuur Van Tenten Voor Events

Een feest in het verschiet, waarbij je echt wilt opvallen? Hét feest wat echt anders moet zijn dan een regulier feest? Dan hebben wij van Partyhome Verhuur en Entertainment dé oplossing, met de nieuwe rage: dé opblaasbare tent. Met diverse thema’s en verschillende soorten tenten, maak je het feest geheel anders dan die van andere! Ieder feest gaat uniek worden met een opblaasbare feesttent.

Zorgeloos Sfeervolle Tenten HurenZorgeloos Sfeervolle Tenten Huren

Wat te denken van een grote Beach bar of de populair Ierse Pub? Allemaal hebben ze een bijzonder karakter en zijn ze uniek in hun soort. Kun je géén keuze maken uit deze prachtige opblaas tenten? Laat je dan adviseren door een van onze feest specialisten. Een opblaasbare tent huren heeft naast de uniekheid nog diverse voordelen: ✓ Binnen ca.

Prijslijst - Deze Tent Huren

Maar wist je dat onze opblaasbare tenten ook erg succesvol zijn bij festivals en evenementen? Al diverse grote evenementen hebben de ervaring van onze opblaas tenten ervaren. Uiteraard zijn alle benodigde papieren voor vergunningsaanvragen voor handen! In alle opzichten zorgen wij voor een unieke beleving. Bekijk ook ons aanbod in partyverhuur.

Skippy rent is al meer dan 20 jaar de tentenverhuur specialist voor zowel de zakelijke en de particulieren markt. U denkt eraan om een overkapping of tent te huren? Kies onderstaand een tent om meer informatie te bekijken. We hebben onze tenten onderverdeeld in vele type tenten waardoor het overzichtelijk is welk type tent het beste bij uw evenement past.

Evenementen Tent Huren?
pagodetent huren

feesttent huren

Wij maken daarom graag voor u een vrijblijvende offerte die aansluit op uw wensen. Elke locatie is anders en daarom komen wij graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We geven u gratis advies over welke tent het meest geschikt is voor uw feest of evenement.

Navigation

Home

Latest Posts

Fruit Werk Rotterdam

Published Nov 19, 22
6 min read